Recent Posts

Asparges og røræg

Asparges og røræg

1 person Røræg 1 æg 1 spsk vand 1 tsk smør Pisk æg og vand med en gaffel, fx i et glas Smelt smør på en pande ved lav til mellem varme Kom æggemassen over på panden. Sluk for varmen og kom låg på. Det 

Tomatsuppe

Tomatsuppe

1 portion 4 dl 1 tsk. olie 1 finthakket løg 2 dl grøntsagsbouillon (terning og vand eller koncentrat og vand) 1/2 tsk. tørret basilikum 200 g flåede hakkede tomater salt peber evt. børd Varm olien i en gryde. Tilsæt det hakkede løg. Steg ved mellemvarme 

Nudelsuppe

Nudelsuppe

1 portion 4 dl

1 dl fintsnittede grøntsager, fx forårsløg, gulerod, squash
Olie
Krydderier, fx ingefær, persille
3 dl grøntsagsbouillon (terning eller koncentrat)
50 g tørrede ægnudler

Svits grøntsagerne i olie
Tilsæt bouillon
Kog til grøntsager er møre (afh. af størrelse. Jo mere fintsnittede, jo kortere kogetid)

Tilsæt nudler. Koges med i kortere tid end angivet på pakken (fx 5-6 minutter hvis de skal koge 8 minutter)